keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kun omat neliöt ei riitä?

Tai riittäähän ne omatkin neliöt, mutta on aina kiva kokeilla kaikkea uutta!

Eräänä päivänä, reilu vuosi sitten, saimme Höön konttorilla idean. Laitetaan Lahden parhaalle kauppapaikalle pystyyn popup-myymälä, jossa myydään nimenomaan lahtelaisia merkkejä. Sen teimme. Myymälä esiteltiin nimellä "Designed in Lahti" ja sloganilla "Collections from the best local design houses". Ensimmäisessa Popupissa oli koolla kattava valikoima lahtelaista osaamista longboardeista, vaatteisiin ja koruihin. Popup oli menestys! Itse uskon, että menestyksen takasi mahtavien tuotteiden lisäksi täysin kiistaton kauppapaikkojen kunkku, aleksin ja veskun kulma.
Koska kokemus oli niin mukava ja kannattava niin päätimme toistaa popupin Salppurin kisojen aikana keväällä. Ideana oli havitella turisteja lankeamaan lahtelaisiin tuotteisiin. Turisteja kävi lopulta melko vähän (tai sitten odotukset olivat epärealistiset?), mutta lahtelaiset olivat taas innoissaan.

Nyt päätimme testata lahtelaisuuden vetovoimaa kauppakeskus Karismassa. Valikoima on tällä kertaa painottunut enemmän lastentuotteisiin. Mukana on Marakattimarssin lastenvaatteet ja sisustustuotteet, sekä Höön lasten- ja aikuisten vaatteet.
Karisman shoppimme on auki 5.-11.10. ja sijaitsee yläkerrassa, aivan Angry birds-leikkipaikan vieressä. Nähdään siellä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti