maanantai 2. marraskuuta 2015

Karisman shop

Ihan vallan melkein unohdin kertoa kuinka Karismassa sujui!
Pystytettiin ystävämme Höön kanssa tässä tovi sitten popup-myymälä sinne viikoksi. Viikko tuli ja viikko meni. Tiukka rutistus rakentamisineen, roudailuineen ja purkamisineen. Mutta sehän on meille tuttua :) Viikoksi ei kannata mitään suuren suurta kalustusta kasata ja niinpä turvauduimme taas messuilta ja aiemmista poppiksista tuttuihin köykäisiin kalusteisiin ja somisteisiin.

Oli hauska huomata, että asiakaskunta oli Karismassa täysin erilainen kuin keskustan myymälässä. Lahtelaisia lapsiperheitä kaikki joo, mutta erejä. Paljon uusia tuttavuuksia, ihanaa!

Voin nyt tunnustaa, että perinteinen kivijalka taitaa olla minun juttuni. Kauppakeskukset on kivoja, turvallisia ja siistejä, mutta erikoisliikkeitä niissä saisi olla enemmän, jotta asiakkaille olisi tarjolla muutakin kuin ketjujen massoja. 

Iso kiitos vielä kaikille uusille ja vanhoille asiakkaillemme jotka asioitte Karismassa. Ja tietysti jätti kiitos jälleen kerran Höön rouville mutkattomasta yhteistyöstä ja elosta. On se vaan hauskaa, kun on hauskaa :)

Tässä vähän fiiliksiä Karisman shopilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti