torstai 24. syyskuuta 2015

Vimma - lettileggarit ovat täällä!Ensi silmäyksellä Vimman kuosit haastavat katsojan - mitä niissä tapahtuu?
Kun niitä katselee aikansa, kokee inspiraation tunteen, kuvioissa on mielelle kimmoketta. Vaate ei siis ole pelkästään pitkäaikaista laatua, sen kuvioissakin on elämää.

Vimma on vuonna 2013 perustettu helsinkiläinen yritys. Marakattimarssissa kiinnostuimme brändistä asiakkaiden kyselyiden myötä. Mallisto viehätti terävällä ajan henkisyydellä. Myöskin yrityksen visuaalinen maailma oli hauskan ristiriitainen: siinä yhdistyivät lapsekkuus ja aikuinen, katu-uskottava cool.
Päätös jälleenmyynnistä pohjautui - aina niin varmaan ja vahvaan - mutuun!

Henkilö vimmaisuuden takana kiinnosti meitä ja kysyimmekin muutaman kysymyksen Marjut Rahkolalta, vaatemerkin perustajalta.
 
Vimman MammaVimmalla on rohkea ote, joka näkyy kaikessa tekemisessänne ja tavassanne osallistua. Onko ollut vaikea lyödä läpi oma sisäinen maailma?

"Se on pitkän kasvun tulos. Sisäistä taistelua on täytynyt käydä pitkään. Asioita on täytynyt opiskella ja oppia, myöskin kantapään kautta. Luottamus omaan itseensä on kuitenkin kaikkein tärkeintä - se vaatii eniten rohkeutta! Viimein on aika uskoa, että minä osaan ;)"
  
Millaisia fiiliksiä saat takaisin lähettäessäsi omiasi eteenpäin? Toisin sanoen, millaista palautetta saat Vimma-faneilta?
"Kaikenlaista palautetta tulee ja paljon. Päällisin puolin voin sanoa, että meillä on maailman parhaat tuki- ja kannustajajoukot! Onneksi löytyy myös ihmisiä, jotka osaavat olla aidosti iloisia toisten onnistumisista. Sellaista asennetta tämä maailma kaipaa. "

Letti-body

Millainen suomalainen vaateteollisuus on sinun näkökulmastasi? Millaisen jäljen Vimma haluaa jättää siihen?

"Onneksi Suomesta alkaa löytyä uskoa omiin kykyihin sekä rohkeutta yrittää myös vaateteollisuuden puolella. Minulla on ollut huoli sen murenemisesta ja katoamisesta. Suomalainen suunnitteluosaamista myöskin kansainvälisellä tasolla alkaa löytyä
laajalla skaalalla ja se on hienoa. Minun ja VIMMAn tehtävä on olla alusta suunnittelijoille ja antaa heille mahdollisuuden onnistua, sekä tehdä laadukkaita kuviopintoja. Valmisvaatepuolella VIMMA haluaa tehdä kauniita arkisia asioita/designtuotteita, joihin kaikilla olisi varaa."
  
Wow, olet ammatiltasi myös kätilö. Mitä sellaista opit kätilönä, jonka olet voinut siirtää tähän työhön?

"Kätilön työssä ei ollut yhtäkään samanlaista työpäivää - sama pätee myös yrittäjyyteen. Yhtäläisyyksiä näissä töissä on esim. asioiden priorisointi tärkeysjärjestykseen, nopea reagointikyky, luovuus, ongelmanratkaisukyky, sosiaaliset taidot jne. Näitä voisi luetella vaikka kuinka paljon ;) "

Letti-pipo

Olet kuuden lapsen äiti ja yrittäjä. Onko vimmasi koskaan miinuksen puolella?

"Ehdottomasti kyllä. Olen myös ihminen, joka syttyy ja innostuu helposti eli vimman uudelleen löytäminen/löytyminen ei ole minulle ongelmallista. Se voi olla ihan pieni hetki arjessa, mistä inspiraatio syttyy ja taas ollaan menossa kohti uutta. Minulla on kyky kyllästyä asioihin ja ilmiöihin nopeasti. Joku kertoi sen olevan lahja. Haluan aina suunnata katseeni eteenpäin. "
Nettisivuillanne kerrotte, että Vimmaan kuuluu unohtumattomia tarinoita, kerropa yksi niistä! 
"Muistan sen aina, kun sain päähänpiston kissamekosta. En melkein malttanut nukkua yötäni yli, kun piti päästä kokeilemaan mallia. Ja se vasta olikin pitkä odotus, kun täytyi saada vielä tyttö aamulla ylös kokeilemaan mekkoa päällensä. Kun tämä hetki koitti, tyttö hihkaisi peilin edessä:'äiti tällä mekolla on kissankorvat'. Nostin peukun ylös ja tiesin, että tästä tulisi jotain!"


Tippa-leggarit
Saimme uuden erän Vimman bodyja, tunikamekkoja, legginsejä, hattuja ja vaarinkauluspaitoja lapsille. Suosittua palmikkokuviota eli lettiä löytyy meiltä! Tulkaahan tsekkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti