tiistai 29. syyskuuta 2015

Marakattimarssi - vaatemerkki

Marakattimarssi toimii edelleenkin myös ihan vaatemerkkinä, eikä pelkästään jälleenmyyjänä muille merkeille. Mallistojen laajuus on viime vuosina ollut hieman riippuvainen putiikin tädin omista mieltymyksistä ja ajasta. 

Alunperinhän Marakattimarssi oli vaatemerkki, jota myytiin pääsääntöisesti jälleenmyyjien kautta ja omassa verkkokaupassa. Mallistoja syntyi kaksi kertaa vuodessa.

2011

2011

2011

Vuodet vierivät ja avasimme myös oman kivijalkamyymälän Hämeenkadulle. Siinä hötäkässä vaatemerkit lisääntyivät ja valikoima laajeni sisustukseen ja paperituotteisiin. Samalla lopetimme myös oman merkin myymisen jälleenmyyjille. Sillä tiellä ollaan edelleenkin. 
Muiden merkkien valikoima myymälässämme vain kasvaa ja kasvaa, sinne suuntaan mikä kulloinkin tuntuu mukavalta ja kysytyltä. Tässä rinnalla on kuitenkin koko ajan kulkenut myös oman merkin vaatteet, välillä laajempana ja välillä suppeampana kokonaisuutena. 


2009
2010

2010
2011
2012

2013


Tällä hetkellä tuntuu taas mukavalta kasvattaa Marakattimarssin omien mallien määrää. Mittakaava on oikeastaan ihan kiva pitää pienehkönä ja hallituna. Teetämme pienet sarjat luotto-ompelijallamme Hausjärvellä, mutta tässä vuosien aikana olen hankkinut myös omat teollisuuskoneet, jotka hyrräävät Puotimme kellarissa (ystävien kesken hikipaja, tai tyrmä). Ompelimoon on ihana hautautua silloin tällöin ideoimaan ja protoilemaan. Pyöräytän joskus myös pieniä eriä tuotteita omaan myyntiin. Tällä viikolla tallan alla oli trikoisia tuubihuiveja.
Ompelu on ihanaa, jos on oikea mieliala ja aikaa (ja koneet toimii ja kaikki menee putkeen). 
Tässä kohtaa ihan rehti hatun nosto kaikille ompelua päivätöinään tekeville ihmisille! ARVOSTAN SUURESTI!


2015

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava kuulla putiikin tädin aatoksia omista malleista. Olenkin monesti asiaa miettinyt. Ja nyt tietty voisin miettiä miksen ole koskaan kysynyt :D.

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva jos tuotteita voisi ostaa myös verkkokaupasta, niitä on jo pidempään kaipailtu.

    VastaaPoista