perjantai 18. lokakuuta 2013

Tiina the putiikkiompelija

Jo syyskuun alusta asti putiikkimme on toiminut myös pikkuruisena ompelimona. Putiikin täti siirsi läppärinsä, sekä muut rojunsa sivuun ja kantoi ompelukoneet sisään, kun putiikkiompelijamme Tiina astui remmiin. Tiina suorittaa meillä artesaaniompelijan tutkintonsa työharjoittelua ja mehän emme voisi olla enempää innoissamme! Taitava tyttö!


 Tänä aikana, kun olemme saaneet ompelukoneen hurinasta putiikilla nauttia, on täällä valmistunut mitä ihanampia tuotteita. On varsin mielekästä ja innostavaa ajatella välillä tuotantoa miniminimittakaavassa. Kun saa unohtaa kangaspakkojen laakaukset, massiiviset leikkuut, ompelut ja tehokkuuden maksimoinnin, alkaa ajatus juosta ihan uusilla urilla. On ihanaa suunnitella joku tuote ja valmistaa sitä vain muutamia kappaleita per koko. Myös asiakkaat ovat olleet innoissaan, kun näkevät tuotteiden valmistuvan ihan tässä silmien edessä.


 Tästä mainiosta tilaisuudesta hullaantuneena, olemme puuhanneet kaikenmoista pientuotetta pipoista, kaulakoruihin ja vaikka mihin!


Nyt ompelukoneen tallan alla on nippu viirinauhoja, tästä ei voi kuin tykätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti