perjantai 25. lokakuuta 2013

Puoti

Nyt on aika valottaa hieman lisää putiikin uusia tuulia. 
Niin ihanaa ja antoisaa, kun putiikin pitäminen on Hämeenkadun pienissä neliöissä ollutkaan, on aika siirtyä eteenpäin. 
Tämä muutos alkoi muhia päässäni joskus tuossa keväällä, kun huomasin, että seurasin vapaita liiketiloja ihan päivittäin ja vinkkailin hyvistä vaihtoehdoista yrittäjäystäviäni, jotka olivat etsimässä uutta tilaa keskustasta. Kun helmiä alkoi tipahdella markkinoille, aloin itsekin miettiä, että olisipas upeaa pyörittää putiikkia kaupungin parhaalla paikalla, jossain ihanalla putiikkisuoralla ja hienossa liiketilassa... Nooh, siitä se ajatus sitten lähti. Tutkaillessani niitä hienoimpia ja parhaiten unelmiani täyttäviä vapaita tiloja, tajusin aika äkkiä, ettei niihin ole yksin varaa ja -bling-, lamppu syttyi. Laitoin viestiä näille vinkkejäni vastaanottaneille ystävilleni, että mitäs jos etsittäisiinkin yhteistä tilaa kaikille kolmelle yritykselle? Muutaman mutkan kautta, syyskuussa, kirjoitimme vuokrasopparin täydellisestä liiketilasta!

Täydellinen tilamme on Rautatienkadulla, kauniissa marjapuuronpunaisessa ,vanhassa kivitalossa. Tilaa on luultavimminkin tarpeeksi kaikille kolmelle, eli liiketilaa 137m2 ja kellaria 130m2. Uskoisin että mahdumme...
Ja ketäs nämä kaverit sitten ovat? Ei olisi kauhean järkevää muuttaa kimppaan vaikkapa kiinteistövälittäjän kanssa (yhtään väheksymättä heitä), koska tuloksena ei välttämättä olisi kovinkaan hedelmällinen yhteistyö. Siksipä uudet työkaverini ovat Florencian Melli ja Kukanekon Jonna! Melli on pyörittänyt vintagea, kukkia ja tunnelmaa täynnä olevaa Florenciaa jo muutamia vuosia ja Jonnan kotimaista, aikuisten ekomuotia myyvä Kukaneko on ollut toiminnassa myöskin jo tovin. Ihanan kaupat ja ihanat naiset! Ja hei oikeesti, työpaikallani tuoksuu jatkossa kukat, miten hienoa!

Kun liiketila vihdoin löytyi päätimme, että vaikka omat yrityksemme jatkavat uudessa myymälässä erillisinä yrityksinä, haluamme kaupalle kuitenkin yhteisen nimen. Siitä tuli PUOTI. 
Tiedotteessamme lukee:

"Florencia, Kukaneko , sekä Marakattimarssi muuttavat saman katon alle ja perustavat Lahdessa ainutlaatuisen myymäläkonseptin, Puodin. Yhteenliittymällä halutaan tarjota lahtelaisille olohuonemainen, leppoisa myymälä, jossa silmä ja ajatus lepää, tuotteet ovat tarkoin valittuja, laadukkaita ja mikä tärkeintä yrittäjät ovat koko sydämellään mukana jutussa. Puodin valikoimista löytyy eettisiä ja ekologisia, kotimaisia vaatemerkkejä aikuisille ja lapsille, vintagea, sisustustuotteita, kotiin viemisiä, sekä kukkia. Puoti on kauppa, mutta myös elämys kävijälleen.
Puodin perustamisella halutaan näyttää, että Lahti tarvitsee ajanhenkisiä, mielenkiintoisia kivijalkaputiikkeja ja ne voivat myös pärjätä täällä." ... Ja tällä idealla myös oikeasti mennään.Puotimme aukeaa 8.11. klo 11.00, toivotan kaikki oikein super lämpimästi tervetulleeksi!!
Puodin aukioloajat tulevat olemaan ma-pe 11-18 ja la 10-15, eli aukioloajatkin pidentyvät mukavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti