keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tauluja, tauluja

Oih ja ihastus, katsokaa mitä taitava kehystäjäystävämme toikaan putiikille! Meille tuli karkkipäivä!


Kaikki lähti siitä kun törmäsin autiotalon edesmenneessä kivijalkamyymälässä ihaniin ja sopivasti hullunkurisiin kehystyksiin. Ostin yhden kotiin ja olen ollut hankintaani enemmän kuin tyytyväinen. 
Kun avasin oman putiikkimme viime syksynä, otin valikoimiin taitavien kuvittajien kortteja ja julisteita, jotka osottautuivat erittäin suosituiksi, eikä ihme! Valikoimissamme on tällä hetkellä Paapiin, Kanelimaan, Muumurun, PolkkaJamin ja Henna Tarkiaisen tuotantoa. Aika ajoin kuulin kuitenkin asiakkailta, että "voi kun ne olisivat vielä valmiiksi kehystettyjä" ja -klik- tajusin heti keneen tuli ottaa yhteyttä.

 
Meidän luottokehystäjämme on Tuija, niin innovatiivinen, rohkea ja erinomaisen värisilmän omaava neitokainen, että huh! Valkkasin hänelle erilaisia ja kokoisia kuvia kehystettäväksi ja sanoin että tee niistä meidän näköisiämme. En voisi olla tyytyväisempi lopputuloksiin, ne ovat aivan huikeita!
Materiaaleinaan Tuija käytti kierrätettyjä, vanhoja kehyksiä, jotka hän käsitteli ihanilla, itse sävyttämillään maaleilla. Nämä ovat siis aivan uniikkeja namuja.

 Tuijan omaperäiseen ja silmänruokaa tarjoavaan blogiin voi uppoutua toviksi jo toiseksikin. Kiitos Tuikkis!
 
1 kommentti: