maanantai 1. syyskuuta 2014

Ketut, pure love.

Meillä kävi viime vuonna tuuri, kun kelkkaamme hyppäsi hetkeksi Koskikallion Iina. Iina suunnitteli meille iiiihanan kettu-kuosin, kahdessakin sävyssä. Tai no sanotaan nyt vaikka näin, että kuosin väritys vaihtui matkalla (kaikki jotka ovat joskus olleet mukana kankaanvalmistuttamisprojektissa tietävät, että yleensä kaikki menee pieleen ja suunnitelmilla on tapana vähintäänkin muuttua).

Alkuperäinen kuosi oli ihastuttava sini/vihreä/valko/ruskea.


Mutta kuinkas sitten kävikään, väritys vaihtui lopulta, monien mutkien kautta, näiksi kahdeksi herkulliseksi vaihtoehdoiksi, joista molemmat päätyivät tuotantoon.
Eikä se oikeastaan haitannut yhtään, koska näistä tuli niin makeat!Kankaat kudotutettiin tietenkin Suomessa ja materiaali on ihana 100% puuvillainen jaquard-neulos.
Kettu-tuotteet näkivät päivän valon keväällä 2014. Suureksi hitiksi on noussut aikuisten mitoituksella tehdyt tuubihuivit. Niitä on saanut tehtailla ihan tosissaan.
Lienee sanomattakin selvää, että olemme suunnattoman iloisia ja ylpeitä ketuistamme.
Kettu-mallisto jatkaa meillä aina siihen asti kunnes koko teettämämme materiaali on käytetty loppuun. Tämä olkoon avauksena uudelle järkevämmälle materiaalin käytölle. Kun tekee kerralla hyvän kankaan, ei se "poistu muodista" yhden sesongin jälkeen vaan kestää aikaa, kuten vaatemallimmekin.
Kettuja myydään Puodilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti