torstai 11. huhtikuuta 2013

höö, kevät/kesä 2013

Höö on lahtelainen lastenvaatemerkki ja siitäkös putiikin täti tykkää! Höön tunnistaa selkeistä väreistä, kekseliäistä ja viimeistellyistä malleista, sekä ihanasta lapsekkuudesta. Kaikki tuotteet tehdään alusta loppuun Suomessa.

Marakattimarssin ja Höön ystävyys alkoi jo vuonna 2010 joulumyyjäisissä, kotikaupungissamme. Siitä lähtien ollaan työskennelty yhdessä niin messuilla,  popupeissa, kuin kaikenkarvaisissa tapahtumissakin, eikä loppua näy. Ollaanpa pidetty jopa yhteiset firman pikkujoulutkin! 
Viime kevään yhteisistä projekteista ehkäpä hauskin oli muotinäytös Lahden muotohuoltamolla, jossa molempien yritysten lapsukaiset pääsivät poseeraamaan äitien vaatemerkeissä. Tässä video tästä hulvattomasta hetkestä (ja kyllä, pääsipä putiikin tätikin mukaan näytökseen... ainakin avustajan ominaisuudessa)

Nyt ollaan taas uuden yhteistyökuvion edessä, kun Höön upeita vaatteita myydään Marakattimarssin omassa myymälässä. Höön kevät/kesä 2013 on tuttuun tapaan tyylikkään mustavalkoinen, mutta mukana on myös ripaus keltaista, nam!

Kuvat: Niina Hörkkö, Copyright: höö babywear

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti