keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

25 neliötä, olkaa hyvät!

Putiikkimme painii myymäläsarjassa "kipari". Lattiapintaa on huikeat 25m2, mutta kaikki tarvittava mahtuu vallan mainiosti. Itse ihastuin liiketilan valoisuuteen ja koko ulkoseinän mittaisen näyteikkunan tuomaan akvaarioimaisuuteen. Työskentelen siis akvaariossa ja tunnen Hämeenkadun vakikulkijat ulkonäöltä.


Akvaarionäkymä

Putiikin valikoimista löytyy tuotteita yhdeksältätoista kotimaiselta merkiltä. Tässä he ovat: Aarrekid, Elämän värit, Höö, Jari Karppinen, Kanelimaa, Kuidesign, Mifuko, Muoto2, Muru, Muumuru, Onni ja Ilona, Paapii, Papu, Pisama design, Lasipaja Päivi Ilén, Polkkajam, Puuvekotin, Nunnun ja oma merkkimme Marakattimarssi. Valikoima elää ja vahvistuu jatkuvasti. Kriteereinä on tähän asti ollut "miellyttää putiikin tädin silmää", kotimainen suunnittelu ja ehdottoman eettinen tuotanto.

Murun mekot ja Mifukon laukut
Pisama design
Marakattimarssi ja Höö


 Putiikki on avoinna ti-pe 10-17 ja la 10-13. Muut päivät me levätään, tai tehdään paperihommia.
Marakattiverkkokaupan tilaukset käsitellään myöskin putiikilla ja ne kiikutetaan postiin aina arkiaamuisin. Tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy vain oman merkin tuotteet, mutta katsotaan nyt josko sitä innostuisi lisämään muitakin tuotteita klikkailtavaksi.


Nojatuolissa juodaan iltapäiväteet
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti